Fri Frakt
Kundtjänst:
0790 32 72 02

Stort Jesus kors i silver.

100% of buyers enjoyed this product! 0 orders
720.00 SEK
(%)
Fri frakt
10-35 dagar (skickas innom 7 arbetsdagar).
Total Price:
Best price guarantee
Quantity:
View cart

Stort Jesus kors i silver

Ett stort och stilfullt prydnadskors med Jesus Kristus. Korset är av hög kvalitet och tillverkat av skickliga Kinesiska hantverkare i traditionell stil. Vacker dekoration i hemmet eller i något andligt rum. Kan bli ett fint och värdefullt samlarobjekt. Sätt lite kristen prägel i ditt hem.

Att inreda med ett vackert kors som detta förgyller inte bara dit hem, det påminner en även om att stanna upp lite i vardagen för en stunds andlig ro, meditation, eller bön.

Köp till dig själv eller som en generös gåva.

Lämplig som pressent till: födelsedag, julklapp, konfirmation, första kommunionen, bröllop, eller annan uppvaktning.

Material: Silver
Storlek: Höjd: 25cm, Bredd 10cm
Vikt: 0,4kg inklusive emballage
Ursprung: Kinesiskt hantverk

Visste du att…

Korset är numera främst en kristen symbol. Religionens grundare, Jesus, blev enligt Bibeln avrättad då han jämte två rövare korsfästes på Golgata i Jerusalem. Bakom domens verkställande stod den romerska ockupationsmakten på begäran av Sanhedrin. Även flera andra av kristendomens ledare, däribland Petrus, blev korsfästa.

FRAKT & LEVERANS

Vi är stolta över att erbjuda internationella frakttjänster som för närvarande är verksamma i över 200 länder och öar över hela världen. Ingenting betyder mer för oss än att ge våra kunder stort värde och service. Vi kommer att fortsätta växa för att möta alla våra kunders behov och leverera en tjänst utöver all förväntan överallt i världen.

Hur skickas paketen?

Paket från vårt lager i Kina kommer att skickas av ePacket eller EMS beroende på produktens vikt och storlek. Paket som skickas från vårt amerikanska lager skickas via USPS. Vissa produkter skickas från vårt lager i Spanien.

Skickar ni över hela världen?

I dagsläget levererar vi endast till adresser i Sverige.

Vad gäller angående tull?

Vi är inte ansvariga för några kundavgifter när varorna har skickats. Genom att köpa våra produkter godkänner du att ett eller flera paket kan skickas till dig och kan få egna avgifter när de kommer till ditt land.

Hur lång tid tar frakten?

Räkna med ca: 10 till 30 dagar.

Kan jag spåra försändelsen?

Ja, du kommer att få ett mail när din beställning skickas som innehåller din spårningsinformation. Om du inte har fått spårningsinformation inom 5 dagar, kontakta oss.

Min spårning säger "ingen information tillgänglig för tillfället".

För vissa rederier tar det 2-5 arbetsdagar att spårningsinformationen uppdateras på systemet. Om din beställning placerades mer än 5 arbetsdagar sedan och det finns fortfarande ingen information om ditt spårningsnummer, vänligen kontakta oss.

Kommer mina artiklar att skickas som ett kolli?

Av logistiska skäl kommer varor i samma inköp ibland att skickas i separata paket, även om du har angett kombinerad frakt.

Om du har några andra frågor, vänligen kontakta oss och vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa dig.

RETUR & ÅTERBETALNING

Avbeställning

Alla beställningar kan avbrytas tills de skickas. Om din beställning har betalats och du behöver ändra eller avbeställa en beställning, måste du kontakta oss inom 12 timmar. När förpackningen och leveransprocessen har börjat, kan den inte längre avbrytas.

Återbetalning

Att du är nöjd är vår högsta prioritet. Därför kan du begära återbetalning eller omlastning för beställda produkter om:

  • Om du inte fick produkten inom den garanterade tiden (45 dagar som inte inkluderar behandling med 2-5 dagar) kan du begära återbetalning eller omlastning.
  • Om du fått fel objekt kan du begära återbetalning eller omlastning.
  • Om du inte vill ha den produkt du har fått kan du begära återbetalning, men du måste returnera objektet på din bekostnad och objektet måste vara oanvänd.

Vi utfärdar inte återbetalningen om:

  • Din beställning anlände inte på grund av faktorer inom din kontroll (det vill säga tillhandahåller fel leveransadress)
  • Din order anlände inte på grund av exceptionella omständigheter utanför Veni Vidi Visas kontroll (det vill säga inte deklareras av tullen, försenad av en naturkatastrof, etc).
  • Andra exceptionella omständigheter utanför vår kontroll.

*Du kan lämna in återbetalningsförfrågningar inom 15 dagar efter den garanterade perioden för leverans (45 dagar) har löpt ut. Du kan göra det genom att skicka ett meddelande på Kontakta oss sidan.

Om du är godkänd för återbetalning, kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod inom 14 dagar.

Byte

Om du av någon anledning vill byta ut din produkt, kanske för en annan storlek i kläder. Du måste kontakta oss först, då kommer vi att vägleda dig genom stegen.

Skicka inga varor tillbaka till oss utan att vi först har godkänt det.

Real customer reviews

1 reviews
100% of buyers enjoyed this product!
5 stars
(1)
4 stars
(0)
3 stars
(0)
2 stars
(0)
1 star
(0)
Buyer
Review
M*****l
verifed buyer
22 jul 2019

Jag hade ett liknande kors som jag köpte i frankrike för ca 10 år sedan. Det blev stulet när jag hade inbrott för något år sedan. Jag känner upprättelse nu när jag har "fått" tillbaka det. Det jag köpte i frankrike kostade minst €190 så jag tycker att jag gjorde ett kap här. Tack!

Write a review
© Copyright 2019. All Rights Reserved
venividivisa.se

Shopping cart

×