Fri Frakt
Kundtjänst:
0790 32 72 02

Mugg – Musikinstrument.

1 reviews
100% of buyers enjoyed this product! 272 orders
173.00 SEK
(%)
Fri frakt
10-35 dagar (skickas innom 7 arbetsdagar).
Total Price:
Best price guarantee
Quantity:
View cart

Musikaliska muggar

Charmig serie muggar för den musikintresserade, eller för den som vill ha något stämningsgivande. Till kaffe, tea eller andra varma drycker. Tillverkad av miljövänlig keramik. Utmärkt som gåva.

Designen finns i 13 olika varianter och olika musiinstrument, samt en g-klav.

Observera att muggarna säljes styckvis. Vill du ha olika designer (instrument) så beställer du de var för sig. Fantastiska att köpa till sig själv, och kanske ännu mer fantastiska som present!

Produkttyp: Mugg
Material: Keramik (miljövänlig tillverkning)
Kapacitet: 300 ml
Storlek: 10 x 7,5 cm
Antal: 1 per förpackning.

FRAKT & LEVERANS

Vi är stolta över att erbjuda internationella frakttjänster som för närvarande är verksamma i över 200 länder och öar över hela världen. Ingenting betyder mer för oss än att ge våra kunder stort värde och service. Vi kommer att fortsätta växa för att möta alla våra kunders behov och leverera en tjänst utöver all förväntan överallt i världen.

Hur skickas paketen?

Paket från vårt lager i Kina kommer att skickas av ePacket eller EMS beroende på produktens vikt och storlek. Paket som skickas från vårt amerikanska lager skickas via USPS. Vissa produkter skickas från vårt lager i Spanien.

Skickar ni över hela världen?

I dagsläget levererar vi endast till adresser i Sverige.

Vad gäller angående tull?

Vi är inte ansvariga för några kundavgifter när varorna har skickats. Genom att köpa våra produkter godkänner du att ett eller flera paket kan skickas till dig och kan få egna avgifter när de kommer till ditt land.

Hur lång tid tar frakten?

Räkna med ca: 10 till 30 dagar.

Kan jag spåra försändelsen?

Ja, du kommer att få ett mail när din beställning skickas som innehåller din spårningsinformation. Om du inte har fått spårningsinformation inom 5 dagar, kontakta oss.

Min spårning säger "ingen information tillgänglig för tillfället".

För vissa rederier tar det 2-5 arbetsdagar att spårningsinformationen uppdateras på systemet. Om din beställning placerades mer än 5 arbetsdagar sedan och det finns fortfarande ingen information om ditt spårningsnummer, vänligen kontakta oss.

Kommer mina artiklar att skickas som ett kolli?

Av logistiska skäl kommer varor i samma inköp ibland att skickas i separata paket, även om du har angett kombinerad frakt.

Om du har några andra frågor, vänligen kontakta oss och vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa dig.

RETUR & ÅTERBETALNING

Avbeställning

Alla beställningar kan avbrytas tills de skickas. Om din beställning har betalats och du behöver ändra eller avbeställa en beställning, måste du kontakta oss inom 12 timmar. När förpackningen och leveransprocessen har börjat, kan den inte längre avbrytas.

Återbetalning

Att du är nöjd är vår högsta prioritet. Därför kan du begära återbetalning eller omlastning för beställda produkter om:

  • Om du inte fick produkten inom den garanterade tiden (45 dagar som inte inkluderar behandling med 2-5 dagar) kan du begära återbetalning eller omlastning.
  • Om du fått fel objekt kan du begära återbetalning eller omlastning.
  • Om du inte vill ha den produkt du har fått kan du begära återbetalning, men du måste returnera objektet på din bekostnad och objektet måste vara oanvänd.

Vi utfärdar inte återbetalningen om:

  • Din beställning anlände inte på grund av faktorer inom din kontroll (det vill säga tillhandahåller fel leveransadress)
  • Din order anlände inte på grund av exceptionella omständigheter utanför Veni Vidi Visas kontroll (det vill säga inte deklareras av tullen, försenad av en naturkatastrof, etc).
  • Andra exceptionella omständigheter utanför vår kontroll.

*Du kan lämna in återbetalningsförfrågningar inom 15 dagar efter den garanterade perioden för leverans (45 dagar) har löpt ut. Du kan göra det genom att skicka ett meddelande på Kontakta oss sidan.

Om du är godkänd för återbetalning, kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod inom 14 dagar.

Byte

Om du av någon anledning vill byta ut din produkt, kanske för en annan storlek i kläder. Du måste kontakta oss först, då kommer vi att vägleda dig genom stegen.

Skicka inga varor tillbaka till oss utan att vi först har godkänt det.

Real customer reviews

1 reviews
100% of buyers enjoyed this product!
5 stars
(0)
4 stars
(1)
3 stars
(0)
2 stars
(0)
1 star
(0)
Buyer
Review
I****r
verifed buyer
22 jul 2019

Jag beställde en av varje utom den sista med saxofonen. Jag gillade inte den röda plastiga färgen. 12 = dussinet och det brukar jag alltid köpa på muggar och glas mm. Nu ångrar jag att jag inte köpte saxofonen oxå. Det får bli på nästa beställning. Fyra stjärnor för att inte hela setet gick att beställa i ett paket. Annars helt nöjd.

Write a review
© Copyright 2019. All Rights Reserved
venividivisa.se

Shopping cart

×